Facadepuds

Facaden på dit hus giver førstehåndsindtrykket. Lars Viborg Pedersen guider dig til, hvordan din facade skal se ud.

Renovering af facader i Vestjylland

Vi udfører alle former for renoveringer af facader i Vestjylland

Hvis din gamle facade ikke længere er så pæn, skaller, skal males eller generelt bare skal have et nyt look, er vi de rigtige at komme til. Vi foretager alle former for renovering af facader i Vestjylland. Der er mange forskellige muligheder for, at ændre hvordan ens facade og hvordan den skal præsentere sig på.

Forskellige facader til dit hus

  • Vandskuret facade
  • Filset facade
  • Malet facade
  • Pudset facade
  • Energifacader

Hvis ens bolig ikke er isoleret optimalt og man alligevel står for, at skulle renovere facaden, er dette en god mulighed for at holde lidt på energien. Metoden er simpel og foregår ved, at man monterer isolerings elementer på ydersiden af huset. Disse kan være i tykkelser fra 50-100 mm og monteres enten med mekanisk fastgørelse eller klæbes op. Dette afhænger af underlag og generel stand. Uden på pladerne monteres glasfibermåtte, som man derefter kan pudse op med alle typer af puds og mønstre. Man opnår således en ny og flot facade, uden at skulle bekymre sig om generne ved f.eks. sandblæsning. Generelt har arbejdet en meget lille påvirkning på ens dagligdag, da man ikke skal bekymre sig om sand, rest puds osv.

Netpudsrenovering

Hvis man har en facade, der har slået revner og man ønsker at standse dette, er pudsning og ilægning af net den rigtige løsning. Man ilægger simpelthen et glasfibernet samtidig med grundpudsen. Med denne metode vil det yderste pudslag være bundet sammen af nettet, som absorberer eventuelle revner og krakeleringer. Når man har påført grundpudset samt ilagt nettet, kan man afslutte det med alle typer af pudsede overflader. Man er hermed sikret et revne- og krakeleringsfrit resultat i mange år frem i tiden. Hvis du står overfor at skulle pudse din facade op og har haft problemer med revner eller krakeleringer, kontakt os da for mere information omkring dette.

Mangler du en murermester?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sætter os sammen og finder den bedste løsning til dit behov. Vi vægter kvalitet højt!

(+45) 23 43 61 41
murerlarsviborg@gmail.com