Badeværelser

Søger du efter en specialist indenfor badeværelser? Murermester Lars Viborg Pedersen er specialist indenfor badeværelser.

Specialist i badeværelser

Murermester Lars Viborg Pedersen har udført et utal af badeværelser og kan kalde sig en specialist i badeværelser.

Hvis du står og skal have et nyt badeværelse i Vestjylland er der mange ting at tage hensyn til. Hvilken type klinker, hvilken type armaturer, kar eller brus – måske spa? Vi har en bred erfaring indenfor dette område, og har viden omkring hvor meget plads man skal bruge, og hvilke planløsninger der er bedre end andre. Så du kan roligt tage os med på råd, når du er igang med planlægningen af et nyt badeværelse.

Valg af klinker til badeværelset

Det som giver det største indtryk er typen af klinker. Granit og ensfarvede klinker giver et meget stilrent look, hvor rustikke fliser giver et mere hyggeligt udtryk. Lyse farver på klinker stiller ikke så høje krav til møbler / vægfarve, som mørke klinker gør. Lyse klinker kan dog være lidt mere sårbare overfor snavs.

Renovering af badeværelse i Vestjylland?

Skal du have lavet en renovering af dit badeværelse i Vestjylland, hjælper vi meget gerne med det. Du kan både bruge os som sparringspartner til idéer og til at udfører renoveringen.

Mangler du en murermester?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sætter os sammen og finder den bedste løsning til dit behov. Vi vægter kvalitet højt!

(+45) 23 43 61 41
murerlarsviborg@gmail.com