Hvordan startede murerfirmaet?

Det lå dog ikke i kortene, at Bent skulle være murer.

Historien bag murerfirmaet

Fra trommeslager til murer

Gennem næsten 20 år har murermester Bent Viborg Pedersen drevet selvstændig murerforretning i Hvide Sande. Murermesteren lægger ikke skjul på, at han altid har haft stor hjælp til driften af hustruen Birthe, som ud over at tage sig af de mange administrative opgaver, også har været en god sparringspartner, når der skulle træffes store og afgørende beslutninger.

Det lå dog ikke ligefrem i kortene at ungersvenden fra Vemb skulle være murer i Hvide Sande. En professionelkarriere inden for musikkens verden som trommeslager i bandet ”Sunflowers” var godt i gang, da moderen mente, at det ville være bedst, om trommestikkerne blev byttet ud med en murske – og sådan blev det. I mellemtiden var den unge pige Birthe fra Hvide Sande dukket op på arenaen, og efter endt læretid gik turen mod havnebyen, hvor det unge par valgte at slå sig ned.

Lars Viborg Pedersen begynder at tage over

1. januar 2004 påbegyndte Bent Viborg et glidende generationsskifte, idet sønnen Lars Viborg på det tidspunkt blev medejer af murerfirmaet.

Lars har altid haft interesse for murerfaget, og i 1996 fik han overrakt sit svendebrev som udlært i firmaet, og ballasten til på et tidspunkt at overtage firmaet, er dermed i orden.

Murerfirmaet i dag

I dag er det primært Lars Viborg Pedersen, der udfører arbejdet og står for den administrative del af firmaet. Opgaverne spænder bredt indenfor murerarbejdet og der er ingen opgave, der er for små eller store for det vestjyske murerfirma.

Læs hvorfor vi kan kalde os specialist i badeværelser og læs mere om mureropgaver i Vestjylland

Mangler du en murermester?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sætter os sammen og finder den bedste løsning til dit behov.

Vi vægter kvalitet højt!


Murer Lars Viborg

Numitvej 2K
6960 Hvide Sande

Mobil: 23436141
Email: murerlarsviborg@gmail.com


Murerfirma Lars Viborg

Vi udfører alle former for murerarbejde.

Badeværelser, fugning, flisearbejde, facader, betonstøbning og generelle mureropgaver.