Murerarbejde generelt

Murermester Lars Viborg Pedersen udfører alle former for murerarbejde - professionelt, sans for det håndværksmæssige og i tæt samarbejde med dig.

Mureropgaver i Vestjylland

Vi hjælper dig med mindre og større mureropgaver i Vestjylland.

Vi udfører alle mureropgaver i Vestjylland - du er velkommen til at ringe til os og forhøre dig om opgaven og få et uforpligtende tilbud.

 Af mureropgaver kan nævnes:

  • Reparationer i murværk
  • Oppudsning af karme / sålbænke
  • Omfugning

Vi udfører alle typer af mureropgaver i vestjylland, store som små. Så hvis der skal repareres lidt puds på væggen, et hak i dørkarmen, laves nye sålbænke eller andet er vi det rette firma til opgaven. Vi reparerer naturligvis også gamle fuger, flækkede klinker, om fugning i vådrum. Vi sørger altid for at rydde helt op efter os selv og fjerner eventuelt affald.

Vi er vant til, at udføre sager for forsikringsselskaber og ofte står vi for kommunikation med taksator. Således er du i stor grad fri for, at spekulere på det tekniske aspekt og kan nøjes med at glæde dig over de ting der bliver udbedret. Vi har et fast samarbejde med et af landets største forsikringsselskaber, som sætter pris på vores dygtighed og professionalisme.

Læs også om flisearbejde i Hvide Sande og renovering af facader i Vestjylland

Læs også om betonstøbning

.

Læs også om fugning

Kontakt os endelig for store og små spørgsmål

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på et projekt. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.